Zoals gezegd is Bitvavo een Nederlandse cryptomunten handelaar. Het bedrijf wil in tegenstelling tot Litebit de nadruk leggen op gebruiksvriendelijkheid. Hier kunnen ze veel winnen ten opzichte van hun grote concurrent. Open beide website’s maar eens naast elkaar, dan zul je zien dat Bitvavo.com velen malen gebruiksvriendelijker is.

Wij vinden dat je daar uiteindelijk ook naar toe moet als cryptovaluta handelaar. Mensen die beginnen met bitcoins moet je het niet te moeilijk maken! Wij kunnen met zekerheid zegen dat deze nederlandse cryptocurrency exchange het beste alternatief voor Litebit is! In 4 woorden;

Bitvavo werkt enorm makkelijk. Als je jezelf eenmalig hebt geverifieerd, dan blinken ze echt uit in eenvoud. Het is super makkelijk om coins te kopen, te verkopen en te verzenden naar een ander wallet adres. Kortom voor een simpele maar zeer doeltreffende exchange/broker MOET je bij bitvavo zijn.

Bitvavo voert continue updates door, om de website en services te verbeteren. Zoals gezegd ben ik enorm fan van dit bedrijf. Als ik dan toch een punt van aandacht mag benoemen, is dat er nog veel meer coins bij moeten gaan komen, maar ik ben me ervan bewust dan dit enorm veel server capaciteit gaat kosten, maar er ligt dus nog genoeg werk voor bitvavo om dit te realiseren.