Wil je snel jouw Galaxy S8 verzekeren? Dan is het verstandig om de website van Smartphonepolis.nl eens te bezoeken. Hier kun je namelijk zeer simpel een goedkope verzekering afsluiten voor een Galaxy S8.

Je bent met deze verzekering verzekerd voor je telefoon. Je moet dan denken aan valschade, diefstal of andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat je niet meer optimaal gebruik kunt maken van je telefoon.

Uitkering bij schade en eigen risico

Indien je schade aan je telefoon hebt dan keert de verzekering vaak in de meeste gevallen de nieuwwaarde uit. Als je een barst in je scherm de reparatiekosten of bij volledige verlies van kostbare goed, vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde.

Vaak is er ook nog zoiets als eigen risico bij een verzekering. Dit is uiteraard verstandig om rekening mee te houden als je van plan bent om een verzekering af te sluiten. Voor meer informatie over Galaxy S8 verzekeren verwijs ik je graag naar Smartphonepolis.nl.