Het kopen van Windows 7 hoef je niet meer in een fysieke winkel zoals Mediamarkt te doen. Deze Windows versie is al een lange tijd geleden uitgebracht, maar is nog steeds een zeer populaire Windows versie. Steeds meer mensen verruilen Windows XP voor Windows 7.

Het nieuwe besturingssysteem heeft ook veel voordelen ten opzichte van andere systemen. Windows 7 heeft het bekende uiterlijk van Windows XP, maar heeft honderden kleine puntjes verbeterd in de snelheid en gebruikerservaringen. Als je wilt overstappen naar deze versie van windows, kun je windows 7 kopen, een pc met windows 7 kopen of een upgrade uitvoeren.

Online Windows 7 kopen tegen zeer scherpe prijzen

Vooral als je student bent, heb je niet zoveel budget en probeer je altijd zoveel mogelijk te besparen. Ik raad je daarom aan om eens de webwinkel van Softwarelicense4u te bezoeken. In deze webwinkel kun je voor zeer scherpe prijzen Windows 7 kopen.

En het bestellen van Windows 7 hoeft ook niet lang te duren. Je bestelt Windows 7 in de webwinkel en je ontvangt direct in je mailbox een Windows 7 licentie. Daarmee kun je eenvoudig de software installeren.